Wie zijn wij?

Sylvia

Mijn naam is Sylvia van IJsseldijk en ik ben coördinator van het Kookcafe CookAut! Samen met mijn fijne collega’s helpen wij kinderen en jongeren met autisme zichzelf te ontplooien en meer zelfvertrouwen, begrip en acceptatie te ontwikkelen. Voor de kinderen en jongeren is het koken en bakken een feest! En wij genieten met elkaar enorm van de kinderen en jongeren.

Kijken naar wat wel kan! is onze slogan en dat proberen wij zoveel mogelijk naar “onze “kinderen uit te dragen.

Janet

Mijn naam is Janet Boukens en ik vind het heerlijk om te koken en te bakken met jullie. Ik werk vanaf de start bij het kookcafe en werk ook op alle groepen. Ik heb met de meeste kinderen samengewerkt en ik hoop dat ik door goed te luisteren en ze te begeleiden door vragen te stellen de kinderen weer een stapje verder kan helpen in hun zelfvertrouwen. Ik ben heel creatief en bakken is mijn hobby dus de resultaten zijn altijd erg mooi en lekker!

Hetty

Ik vind het gewoon alleen al mooi om te kijken hoe jij naar de dingen kijkt en als ik dan zie wat jij van dingen denkt, je ook daarmee mijn blik verrijkt.

Yesenia

Ik ben Yesenia Klomp. Waarom ik kookcafe CookAut zo leuk vind is dat ik mijn hobby, het koken en bakken kan leren aan de kinderen. Daarnaast leer ik juist veel van de kinderen tijdens onze gesprekken als we bezig zijn met de recepten die we maken.

Lara

Mijn naam is Lara Visser en ik versterk het team van CookAut. Het begeleiden van deze kinderen vind ik super leuk en doe ik met veel plezier. De energie van deze kinderen is ongekend en hun vrolijkheid werkt aanstekelijk. Voor mij is het belangrijk om de kinderen een fijne tijd te bezorgen en vaardigheden mee te geven waar ze ook buiten het kookcafe iets aan hebben.

Rob

Ik ben Rob de Vries en de oprichter van het kookcafe in Alkmaar. Koken is mijn passie en een prachtig middel om sociaal met elkaar bezig te zijn.
Mijn dag is geslaagd als ik maar een klein beetje het verschil kan maken in het leven van onze kinderen. “Gras groeit niet door eraan te trekken maar door de wortels water te geven”.