Leuk en leerzaam koken voor kinderen en jongeren met een vorm van autisme

Kookcafé CookAUT! Weer van start

Kookcafé CookAUT! weer van start.

Kookcafé CookAUT! is inmiddels een begrip in Enkhuizen. Kinderen en jongeren met een vorm van autisme en/of AD(H)D bereiden onder professionele begeleiding iets lekkers en ondertussen wordt gewerkt aan onder meer sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

In verband met corona kan de keuken in het restaurant van Woonzorgcentrum Westerhof in Enkhuizen (Wilgaerden) voorlopig niet gebruikt worden. Speciaal voor Kookcafé CookAUT! heeft de Baanbreker haar keuken opengesteld. Iedere zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 voor jongeren van 8 tot 18 jaar.
Meedoen kan via je PGB of via een beschikking van de gemeente. Aanmelden via zorgbemiddeling@wlgroep.nl of 0229 576868. het kookcafé is een samenwerking tussen AUTstekend, BuroFlo en de Baanbreker.

artikel delen

Share on Facebook
Share on Linkdin

Lees ook

Op het strand zat hij het liefst alleen

Op het strand zat hij het liefst alleen, spelend met een emmertje en een schepje. Wat water erbij en meer had hij niet nodig. De rest van de kinderen speelden met elkaar, sprongen in het water, gilden en maakten veel lawaai. Hij niet, hij had genoeg aan dat emmertje.

lees verder